icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 02 oktober 2024

Oplevering van 54 appartementen in Westergouwe is een feit

Vandaag heeft Credit Linked Beheer, voor haar vastgoedfondsen Ecowoningen Fonds en Duurzaamwoningen Fonds, met trots de sleutels van 54 nieuwbouwappartementen in de wijk Westergouwe, Gouda in ontvangst genomen. Deze appartementen zijn bestemd voor de huurmarkt en zijn reeds volledig verhuurd, waarmee een belangrijke bijdrage wordt geleverd aan de vraag naar betaalbare en moderne huurwoningen in de regio.

De nieuw opgeleverde woningen bevinden zich in een duurzaam en stijlvol wooncomplex en bieden huurders een comfortabele woonomgeving met alle moderne voorzieningen. De appartementen, die variëren in grootte en indeling, zijn geschikt voor diverse huishoudens, van starters tot jonge gezinnen en senioren. Dankzij het energiezuinige ontwerp, met onder andere zonnepanelen en hoogwaardige isolatie, bieden de woningen niet alleen wooncomfort, maar ook zeer lage energielasten. Het project heeft van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland daarom een groenverklaring verkregen.

Populaire wijk Westergouwe

Westergouwe is een van de nieuwste en snelst groeiende wijken van Gouda die onder andere door VOF Westergouwe ontwikkeld en gebouwd wordt (een samenwerking tussen VolkerWessels Vastgoed en Heijmans). De wijk staat bekend om haar groene en waterrijke omgeving, goede bereikbaarheid en diverse voorzieningen. De oplevering van deze appartementen draagt bij aan de verdere ontwikkeling van Westergouwe als aantrekkelijke woonlocatie, waar duurzaamheid en woonkwaliteit centraal staan.

Credit Linked Huurwoningen 32102 - Ext 05.jpg

Volledig verhuurd

Alle 54 appartementen zijn voor de oplevering direct verhuurd, wat de grote vraag naar hoogwaardige huurwoningen in Gouda onderstreept. De grote belangstelling voor deze appartementen benadrukt het belang van nieuwe woonontwikkelingen in de regio om te voldoen aan de groeiende woningbehoefte. De woningen zullen worden beheerd door Merel Vastgoedbeheer, een zusteronderneming van Credit Linked Beheer. De verhuur van de woningen is gedaan door Mees Makelaardij (onderdeel van Merel Vastgoedbeheer).

Hans Reijersen van Buuren, Directeur Vastgoed bij Credit Linked Beheer verklaart: "We zijn buitengewoon blij met de kwaliteit van afbouw van deze appartementen die ruimschoots binnen de planning door Boele & van Eesteren aan ons voor de verhuur worden overgedragen. De fraaie afwerking en zuinige installatie zijn voor onze huurders belangrijke argumenten om in te stappen."

Met de oplevering van dit project onderstreept Credit Linked Beheer haar betrokkenheid bij het ontwikkelen en beheren van hoogwaardige huurwoningen die aansluiten op de vraag in de markt. Door extra investeringen in zonne-energie zijn ze er wederom in geslaagd een groen en duurzaam  project aan haar vastgoedportefeuille toe te voegen.

Realisatie

De realisatie van de appartementen is in handen van Boele & van Eesteren, net als VolkerWessels Vastgoed onderdeel van VolkerWessels.